New Balance 574 Glacial Yeni Koleksiyonu

Reklam
New Balance 574 Glacial, yeni yılda yenilenmiş olarak tüketicilerin beğenisine sunuldu. New Balance markasının özel serisi 574 Glacial, buzullardan yansıyan renkleri içeren bir görüntü sunuyor.

ABD Boston'da bulunan New Balance, 2015 yılının aralık ayında özel bir koleksiyonla daha spor ayakkabı tutkunlarıyla buluşuyor. New Balance lifestyle kolleksiyonunun sürprizi, markanın önde gelen modeli 574’ü bir sferede baştan değiştirdi. Beğenilen 574 silueti, New Balance yaratıcılarının özel renkler kullanarak 574 Glacial serisini ortaya çıkardılar.

Buzullardan renklerini alan 574 Glacial serisi, canlı renkleriyle dikkati üzerine çekiyor. New Balance 574 teknolojisi ile gün boyu rahatlık sunan Glacial, çok farklı renk alternatifleriyle spor ayakkabı üzerine uyum ve rahatlığı bir arada sunuyor.

New Balance 574 yüksek teknoloji ile yola çıkarak tasarlanan Glacial, 574 markasının bilek desteği ve arkalıklı tekli dikiş N logosundanda ve  ayrıntılarından ödün vermeyerek rahat ve  sade bir görüntü sağlıyor.

New Balance 574 Glacial Spor Ayakkabının Fiyatı: 265 TL
New Balance 574 Glacial Yeni Koleksiyonu



















Reklam
New Balance 574 Glacial Yeni Koleksiyonu Reviewed by Kadin Moda Magazin on 1/03/2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Powered By Blogger - RSS - sitemap - ping
Blogger tarafından desteklenmektedir.