Nursel'in Mutfağı Pavlova Tarifi
Nursel'in Mutfağı Pavlova Tarifi
Nursel'in Mutfağı yemek tarifi programında bugün Pavlova tarifine yer verildi.
Pavlova
Malzemeler;
4 adet yumurta
1,5 su bardağı toz şeker
1 tatlı kaşığı nişasta
1 tatlı kaşığı sirke
1 paket vanilya
1 paket labne peyniri (200 gr)
3 yemek kaşığı pudra şekeri
Üzeri İçin;
Çilek
Üzüm
Dut
Hazırlanışı;
Yumurta akını bir kaba koyun, üzerine bir tutam tuz ekleyip mikserle çırparak biraz kabartın. Sonrasında toz şekeri de ekleyip tekrar mikserle çırpın. Daha sonra, nişasta, sirke ve vanilyayı ekleyip karıştırın. Ardindan oval bir şekilde tepsiye dökün. Sonrasında 150 derece de ısıtılmış fırını 120 dereceye indirip fırına vererek pişirin. O pişerken labne peynirini ve pudra şekeri çırpın. Fırından çıkan pavlovayı biraz soğutup üzerine peynirli pudra şekerli karışımı dökün. Daha sonra üzerini meyvelerle süsleyerek servis edin.
Nursel'in Mutfağı Pavlova Tarifi
Reviewed by Kadin Moda Magazin
on
4/12/2016
Rating:
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder